За резервация за друга дата и брой туристи, различен от двама, изберете в търсачката по-долу.

Не сте избрали брой пътуващи и период на настаняване

Условия и основни характеристики на туристическия пакет

Условия и основни характеристики на туристическия пакет

Разположение

SPA хотел “ЧИНАР” е разположен в сърцето на гр. Хисаря. Намира се на 170 км. от София и на 40 км. от Пловдив. Хотелът е стилно обзаведен и целогодишно предлага на гостите си възможности за SPA туризъм в Хисаря, бизнес срещи, семинари, корпоративни събирания, релакс кът и фитнес. Разходките в парковете около Хисаря също са допълнителна възможност за релакс и положителни емоции.

В стаите

Хотел Чинар предлага настаняване в: 3 ВИП апартамента с две отделни стаи с баня към всяка от тях, 4 апартамента лукс с две отделни стаи, 12 двойни и 2 единични стаи.
Всички стаи са оборудвани с климатик, кабелна TV, безжичен интернет, директен телефон, мини-бар, сешоар, вана в баните, халати.
Апартаментите лукс разполагат с климатик, кабелна TV, безжичен интернет, директен телефон, мини-бар, сешоар, вана в баните, халати. Всеки от апартаментите е с хол и спалня.
Всички ВИП апартаменти са с климатик, кабелна TV, безжичен интернет, директен телефон, мини-бар, сешоар, хидромасажна вана в баните, халати. Всеки е с хол и спалня и с две отделни бани.
Може да бъде предоставено бебешко креватче при предварителна заявка.

 

На територията на хотела

Ресторант
SPA терапии тяло
Масажи
Фитнес
Конферентна зала
Велосипеди

Хранене

ВВ - със закуска

Оценки и коментари